Kurser/Uddannelser / Tema-moduler / - Temaweekend Kanalisering og de 12 hjerteblade

Temaweekend - Kanalisering i Teori og Praksis og de 12 hjerteblade

Velkommen til temaweekenden
Kanalisering og ‘De 12 hjerteblade’

Næste temaweekend er ikke planlagt endnu. Du er velkommen til at kontakte os hvis du er interesseret i modulet.

Varighed: Lørdag fra 9:30 - 17 og søndag fra 9:30 - 16.

Pris: 1700,-

Beløbet indbetales ved tilmelding eller senest den 1. i måneden hvor temaweekenden ligger. Link til bookning og betalings nederst på siden.

Forudsætninger: Clairvoyant Rådgiver og Terapeut modul 3 eller tilsvarende.

På denne temaweekend vil vi arbejde med teorien bag kanalisering og vi træner kanalisering i praksis som Cirkelarbejde og udvikling af vores hjertechakra.
 
Vigtigt: Energiarbejdet i denne weekend vil være på et højt niveau og derfor fraråder vi indtaglese af alkohol op til og under weekenden. 

Læren af ‘De 12 hjerteblade’ foregår ved meditation og vi arbejder med udvikling af vores hjertechakra. Vi arbejder dybt i vores kommunikation med vores hjertechakra og med de følelser som er gemt i de enkelte hjerteblade. Til sidst prøver vi at rense hvert hjerteblad enkeltvis.

Der er morgenmad inkluderet i kursusafgiften fra kl. 9:30 -  10 (senest). Der er mulighed for overnatning (det er en del af kursusafgiften) i Gittemajas Bed and Breakfast ved bookning samtidig med tilmelding til kurset.

Som altid sørger Gittemaja + Jacob for frokost (salat mm), som koster 50,- pr. Person. Hvis du selv medbringer frokost, skal vi vide det ved tilmelding.


Kærligst

Gittemaja
 
Nature Clearing Kursuscenter v. Gittemaja Salskovdal 23 98 23 00 | CVR: 29101930 | Hovgaarden 1, 4520 Svinninge  | natureclearing@gmail.com